Tankar om sex


Majoriteten av befolkningen på våran planet använder sig av sex i njutningssyfte utöver den evolutionsmässiga aspekten som är fortplantning.
Sex är för mig alltid intimt även om det är ett engångsligg eller regelbundet.
Min kropp är utöver mitt medvetande det mest ovärderliga och unika jag och min partner äger.
Väljer vi båda att ge varandra vårat allt så ska det tas emot på samma sätt som vi själva vill bli mottagna.
Respekt, lyhördhet, sensitivitet och målet att tillsammans uppnå total tillfredsställelse.
Allt ovan tolkas på lika många sätt som det finns människor, det viktiga är enbart att bådas njutning är i fokus och att enbart göra saker för sin egen njutnings skull och inte för någon annans.
Vill min partner testa nånting jag inte är lika intresserad av så ger det mig tillfredsställelse att se hur det okända upplevs och en fantasi uppfylls, dock skulle jag aldrig gå med på nånting jag inte är det minsta nyfiken av då jag skulle känna mig obekväm och inte kunna slappna av och då blir det inget minnesvärt för nån av oss.


När mina kläder hamnat utspritt i rummet och min nakna hud smeks till gåshud av naglarna på en upphetsad hand, mina läppar som pressas mot ett annat par medans våra tungor söker sin gemensamma rytm.
Utandningen som pressar sig in genom min näsa och fyller mina lungor med samma syre hon haft inom sig och sen gett mig, min utandning ger sen tillbaka det jag fått och lite till.
Vi är utanpå och inuti varandra, våra kroppar och känslor flätas samman till en entitet skapad av njutning och åtrå.
Min kropp blir min gåva till henne och jag får hennes tillbaka, hon har fått allt av mig att upptäcka.
Tid och rum slutar att existera, medvetandet är fokuserat på friktionen av hennes kön som hårt omsluter mig, känslan av blygdbenet som rytmiskt pressar mot hennes svullna klitoris, hur hennes andning och stön varierar intensitet, naglarna som tränger igenom mitt yttersta lager hud och svider till.
Smaken av svettpärlorna på hennes nyckelben, lukten av hennes upphetsade kropp.
Allt som finns är vi tillsammans och våra frustrerade kroppar som sammanlänkat jobbar mot ett gemensamt mål.
Utlösningen ges inte fören jag ser hur min partners andning upphöra i några sekunder, hur hela kroppen spänner sig för att sen slappna av totalt, ådrorna på hals och panna som lyfter från den röda huden, paniken i blicken och minerna som visar hur orgasmen får kontrollen att gå förlorad, De helt tillfredsställda ögonen som sensuellt ser min själ. 
Ibland låter jag mig komma samtidigt för att gemensamt ligga andfådda med pirriga kroppar som är våta av stunden, andra gånger får orgasmen ebba ut under mjuka och långsamma höftrörelser tills greppet om min kuk slappnat av en smula och hennes safter är från naveln till knävecket.
I en konstant stegrande takt glider jag inuti henne igen, hennes andning blir tyngre, hennes muskler kramar mig hårdare igen tills jag pressar mig så djupt in jag kommer och fyller henne från botten med min sperma.
Känslan när vi njuter av stunden efter att kommit tillsammans, min stora ömma kuk som sakta förlorar hårdheten fortfarande inuti henne, den fnissiga stämningen när vi smeker varandra och ger komplimanger.
Mina höfter som endast för att reta oss båda pressar in mitt ollon som knappt klarar beröring in mellan hennes minst lika känsliga läppar, hennes kropp som rycker till vid varje rörelse, hennes muskler som klämmer ur min svullna , ådriga och mjuka kuk ur sig tillsammans med floden av våra orgasmer som hamnar överallt.


Vi kommer för alltid att vara en del av varandra, vi har utbytt dna och skapat ett färskt minne som alltid kommer finnas nånstans i våra medvetande.
Vissas närvaro i mig är starkare än andras precis som vissa minnen, oavsett om minnet knappt kan hittas längre så var hon där och då hela min värld!

Det här paret gav mig iden till detta inlägg , hoppas dom ger er en bra stund också :)


 
Kommentarer

Populära inlägg